Друштвото тргнало на журка со автобус и атмосферата веќе е вжештена

Замислете што ќе се случува кога ќе пристигнат на дестинацијата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.