Дрво става дрво во огнот

Се направил ама баш дрво, дуро и проба дали гори.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!