Држете го чадорот да не го дувне ветрот… Мустафа, каде тргна бе!?

Нема играчки со ветрот во Турција!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!