Дуа Липа е прилично самоуверена кога станува збор за сценскиот настап, а еве како изгледаат нејзините потези во реалноста

Да не станеше „популарна“ со нејзините бесмислици најверојатно никој немаше да забележи дека Дуа Липа нема талент кога станува збор за играњето. Една девојка се обиде да покаже како тоа изгледа во реалноста…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.