Дури ни градоначалникот на Центар со своите најлони не може да ја спречи оваа мајка да ги пониша своите деца

Авторот кој ни го испрати видеото не кажа точна локација, па поради најлоните претпоставивме дека е скопски Центар :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.