Дури ни Хулк не може да ги покрене овие две масивни карпи, но не е сѐ така како што изгледа!

Секогаш гледајте ги работите и од друг агол!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.