Душевно болен човек со корона бега од докторите во рускиот град Арзамас

Во Арзамас, Русија во регионот Нижни Новгород, потврден е коронавирус кај еден маж со ментално нарушување. Секако, пристигнала брза помош за да го однесат во соодветна болница што е можно поскоро. Но, на лекарите не им беше лесно, бидејќи момчето нагло се предомисли и прсна да бега.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!