„Душо, и јас сакам така!“

Фраерот не размислил баш добро кога ја одбирал својата девојка, па одбрал таква за која што не е кадарен :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.