Душо, што би била жената ако спие со 100 мажи во иста вечер?

Мажот одговара како од пушка, а не сфаќа дека жената го мести нешто.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.