Душо, изгледа дека ти е тешко, чекај да ти помогнам!

Кавалер на годината! Заслужено!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.