Душо, погоди што ќе ти нацртам на грбот?

Еве како мажите, а како жените ја сфаќаат романтиката :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.