Двајца градежни работници паднаа од 9-тиот кат и чудесно преживеаја. Ова е видеото од несреќата!

Секоја работа си има свои опасности и ризици, но градежните работници кои работат на скелиња се особено изложени на ризик. Што ако скелето не е добро направено како во случајов?