Двајца пијани пријатели возат тандем велосипед

Одењето дома после јака дезинфекција со алкохол е предизвик, особено ако двајцата имате вкупно две тркала на располагање.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.