Двајца руски полицајци уапсија човек со велосипед и ќе го носат во станица

Полицајците се за нијанса поинтелигентни од просечен полицаец :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.