Двајца стари бараби од по 70+ години влегуваат во автобус во Мексико и не сакаат да платат

Возачот на автобусот не очекуваше ваков отпор и ваква реакција од лошите дедовци.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!