Двајца тврдоглави камионџии го решаваат „правото за предност“ на автопатот

Видеото е снимено на Rama2 Express автопатот во Бангкок, Тајланд. Очигледно е дека „шоферската тага е преголема“ па мораат да се тешат со вакви глупави и опасни игри по автопатот.

Би сакале да кажеме дека попаметниот попушти, но на крајот само среќата ги спречи да не направат некоја поголема глупост.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!