Двајцата полицајци ги испратиле на терен, ноќе на гробишта

Акцијата ја сними камерата во нивниот автомобил, па да погледнеме снимката.

Денешните деца имаат моќни преносни звучници :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.