Двајцата полицајци и плавушата (виц)

Си седи еден полицаец во автомобилот крај патот, си поставил радар и си чека. Му се јавува еден негов колега:
– Шефе, накај тебе доаѓа една плавуша со Опел Корса. Запри ја, отиди кај колата, отвори ја нејзината врата и спушти си ги панталоните.
Го послушал шефот колегата, ја запрел плавушата, отишол кај неа, си ги спуштил панталоните, а таа рекла:
– Ееее… пак ли тест за алкохол?