Двајца Американци си поставуваат трик прашања по географија: Каде е Македонија?

Едниот му се изнасмеа на другиот за огроворот, а до некаде е во право. И ние би сакале да сме во Европа…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.