Двајца Австралијанци ги расчистуваат сметките на улица

Знаевме дека работата ќе стане сериозна уште кога ги фрли влечките…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!