Двајца Македонци на финална маса на европско првенство во тексас холдем

Награда за прво место е 1.276.712€
Испратил: Брокерот

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.