Двајца македонски шизици ќе ви го покажат талентот за играње по свадби (и пиење ракија)

Едниот е поелегантен, а другиот има малку хардкор движења.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.