Двајца разбојници налетаа на погрешна личност на банкоматот

Ај што останаа без пари, но можат да останат и без глава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!