Двајца се тепаат и дојде третиот со лопатата

Сакате ќотек? Не е проблем!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!