Двајца туристи дошле во Скопје и решија да ги избројат сите споменици во центарот на градот

Ако се прашувавте што ќе си помисли некој, е вака изгледа Скопје во очите на странците, кога прв пат ќе дојдат овде.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.