Двајцата кинески иноватори ќе ве изненадат со своето летало на принцип на обичен дрон

Изгледа толку едноставно и толку лесно ги крена што те тера да се запрашаш дали е вистина. Денот кога секој од нас ќе може да има свое летачко возило изгледа и не е толку далеку во иднината.