Двајцата руски пијаници решија малку да се боксираат

Тепачките на пијаници секогаш се смешни, особено вакви каде што се погаѓаат од време на време.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!