Двајцата силеџии не го очекуваа она што им следуваше откако го нападнаа човекот

За кратко време успеа да постигне и на двете страни без да ги поштеди.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!