Двата најголеми недостатоци на марихуаната (виц)

– Марихуаната има два големи недостатоци.
– Кои се?
– Првиот е, што удира на паметот.
– А вториот?
– Што вториот?
– За марихуаната, бе!
– Имам, сакаш ли?