Двата недостатоци на мaрихуaнaтa (виц)

– Мaрихуaнaтa има два големи недостатоци.
– Кои се?
– Првиот е, ако пушиш редовно, влијае на памтењето.
– А вториот?
– Што вториот?
– За мaрихуaнaтa, бе!
– Имам, да.