Две деца си играат со петарди, а особено едното

Децата понекогаш добиваат луди идеи, но да не можеш да сфатиш дека вакво нешто ќе те повреди, тоа е премногу.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!