Две инаетливи жени се скараа на паркингот на Мекдоналдс за едно единствено колаче

Мафинот бил последен, а ќе го добие само таа што прва ќе се нареди со автомобилот. Втората ќе добие едно дијазепамче :).

Ја видовте ли верверичката?