Две „јаки женски“ сакаат да тепаат момче, но не гледаат ниту прст пред очите

Доказ дека за спречување на вакви грешки не треба да се користи алкохол, туку презерватив…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.