Две романски дрва на покривот на гаражата

Претерале со дезинфекцијата, па не само што ги онеспособиле вирусите, се онеспособиле и самите себе.

Гледајте до крај!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.