Две руски дами уживаат во продолжениот летен одмор до максимум

Се направиле ѓонови, среде бел ден, а тешко се маневрира со ваков габарит.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.