Двете Инстатиутки им ја враќаат тортата на келнерите, откако направиле селфи фотосесија со неа

Враќањето на тортата ги изнервира келнерите, па Кармата (тортата) им се врати во фацата на девојките.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!