Двете колешки сосема одлепија со играњето на предновогодишната забава на компанијата

Мора да се истакнат пред директорот :). Тоа К-15 треба некако да се заработи!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.