Двете млади англиски мајки им даваат убав пример на децата за тоа како треба да се однесуваат со другите луѓе

Златното правило вели: Однесувај се со секој човек на начин како што би сакал тој да се однесува со тебе. И овие двете така се однесуваат една со друга :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!