Џејсон Деруло не е свесен дека неговите обожаватели од земја од трет свет го надминуваат

Малиот одлично ги погоди тоновите на песната без инструменти и „јака продукција“.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.