Џингл Белс 2020 верзија, во изведба на Благој Ламнјов од Велес

Благој живее во Малеме, Шведска, што до некаде го објаснува овој негов весел настап :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.