Џокер одлучи малку да се прошета низ продавницата и да ги почести вработените

Момчето од обезбедување не очекуваше дека Џокер до крај ќе остане во својата улога…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.