Џони, трката е на 100 метри бе, не на 200!

Успех се постигнува само кога даваш 110% од себе, но не треба да се претерува и со процентите :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.