Џорџ е од САД, си нашол убава невеста од Бразил преку популарно ТВ шоу и СЕ УСРЕЌИЛ

Барем нема потреба да се прашува да не е со него само заради пари, кога таа отворено и без срам си кажува. Прашање до мажите: Како вие би ставиле крај на ваквата врска?