Еј цуци гледај, еден згоден дечко нѐ снима!

Две плавуши една до друга на теренот, дефинитивно не е паметна идеја!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.