Е ова е дечко од соништата: Ѝ помага на девојката да си ги изрекламира на социјалните мрежи, но малку ја оплеска работата

Фотографијата која дечкото ѝ помогнал да ја направи отишла на интернет, а двајцата не го забележале она што го забележаа сеирџиите на социјалните мрежи. Забележавте ли вие нешто необично на фотографијата на прв поглед?