Е ова е добар предлог за име на улица, а не терористи и разни други понижувачки настани

Ова е еден од најдобрите предлози за улица

Ова момче се вика Мухамед Али Јашар кој во 2011 загина при тепачка бранејќи го неговиот другар македонец

Ова е пример за доверба и соживот. А не да предлагате имиња на терористи на ОНА

ПОДДРШКА за предлогов
Автор: Шефот

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.