Е ова е храброст: Да им честиташ Нова Година на полицајците на ваков начин

Што ќе јаде ќотек во станица, ќе јаде, важно видеото е снимено и отиде на интернет :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.