Е ова е неочекуван пресврт во видео

Жената се снима како игра и кога сите очекуваа дека од обична девојка во домашна облека, ќе се претвори во женска ипол…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.