Е ова е силен маж, а не само напумпан со хемија!

Ѕверот е од Казахстан, се вика Сергеј Цирулников и моментално држи 4 Гинисови рекорди, а се прослави откако влечеше неколку метри локомотива со вагон со вкупна тежина од 148 тони.