Е ова е вистински џентлемен! Сопруг на годината!

Жени, ако најдете ваков маж, чувајте си го само за себе! Тој ќе направи сѐ само вие да бидете среќни.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.